Splashtop Presenter: PowerPoint-presentaties vanaf iPad geven

Splashtop Presenter is een iPad-app waarmee je Powerpoint- en Keynote-presentaties op een iPad kunt presenteren. Je kunt notities maken en bepaalde delen uitlichten.

splashtop presenterSplashtop Presenter is een app voor mensen die presentaties op hun iPad willen geven. Deze keer geen PowerPoint- of Keynote-alternatief, maar een app waarmee je je bestaande presentaties kunt vertonen, op afstand bedienen, voorzien van notities en meer. Met je iPad kun je vrij over het podium lopen en notities maken op de slides, die meteen in beeld verschijnen. Je hoeft niet terug te lopen naar een laptop om naar de volgende slide door te klikken. Audio en video kun je ook meteen afspelen vanuit de app. En wil je iets accentueren, dan kun je een bepaald deel van de presentatie eruit lichten, zoals op de afbeelding hiernaast te zien is.

Alle interactieve elementen, zoals animaties en video’s zijn in HD-formaat op de IPad te zien. Je kunt de iPad ook gemakkelijk aan iemand in het publiek geven, om op een afbeelding iets aan te geven. Met vingervegen teken je op een slide of schrijf je een toelichting. Is het publiek geïnteresseerd in een bepaalde slide, dan kun je een screenshot maken en via e-mail rondsturen.

splashtop presenter ipadEr is een digitale flipchart in de app aanwezig om extra pagina’s met verschillende achtergronden te maken. De flipcharts die je maakt zijn later nog volledig te bewerken. Let op dat je met Splashtop Presenter niet zomaar verbinding kunt maken met een projector of beamer. Je moet via Wi-Fi verbinding maken met een laptop, die in verbinding staat met de beamer.

Downloaden: Splashtop Presenter (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2012, 22:07
Categorie Zakelijk
Onderwerpen keynote, microsoft, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.