Smartr krijgt update: snel alleen de links uit je timeline zien

De applicatie Smartr heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch. Daardoor worden links uit Twitter of Facebook sneller omgezet tot de artikelen die in de app zichtbaar zijn.

Smartr voor iPhone iPod touchSmartr is een iPhone-applicatie die links uit je Twitter-timeline of Facebook-nieuwsfeed als artikelen onder elkaar plaatst. Door op de kop en inleiding van een artikel te klikken, kun je het gehele artikel lezen. Het is een simpele app die we een tijd geleden uitvoerig bespraken, maar hij was altijd erg traag. Een nieuwe update vandaag heeft dat euvel echter verholpen. Op het moment van schrijven heeft de Facebook-stream, zoals in veel andere apps die gebruik maken van het sociale netwerk trouwens, problemen.

Het nieuws uit de Twitter-timeline wordt wel keurig onder elkaar geplaatst. De applicatie werkt nog steeds niet zo snel als je misschien zou willen en ook afbeeldingen bij artikelen moeten vaak nog laden terwijl ze daarvoor al eens weergegeven zijn. Toch is de update een grote sprong vooruit.

Smartr is door de update een leukere manier geworden om nieuws mee te krijgen dat door je contacten is gedeeld. De applicatie is gelukkig nog altijd gratis.

Downloaden: Smartr (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2011, 13:57
Categorieën Nieuws, Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, sociale netwerken, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.