Smartr voor iPhone biedt overzicht in gedeelde links op Twitter

Smartr voor iPhone is een applicatie die linkjes in je twitter-timeline transformeert in een persoonlijke newsfeed bestaande uit voorvertoningen van de webpagina's achter al die linkjes.

SmartrJe kent het vast wel: je volgt op Twitter veel mensen en vaak ook verschillende nieuwssites. Op een gegeven moment staat je tijdlijn vol met allerlei linkjes waar je doorheen moet scrollen. De gratis iPhone-applicatie Smartr claimt een oplossing voor deze onoverzichtelijke situatie. De applicatie verzamelt alle tweets met links naar andere websites en transformeert deze in een persoonlijke newsfeed, die bestaat uit compacte voorvertoningen van deze websites, in plaats van de losse linkjes.


Het is daarnaast mogelijk om artikelen op te slaan om ze later nog eens terug te lezen. De applicatie zelf bestond al een tijdje, maar vanaf versie 1.2 is de ondersteuning voor Twitter uitgebreid met de mogelijkheid om ook een antwoord te sturen (reply), het bericht te retweeten of opnieuw te plaatsen is het mogelijk geworden om favorieten toe te voegen. Daarnaast kun je de artikelen ook delen via e-mail of deze rechtstreeks naar een Tumblr-acccount te plaatsen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Downloaden: smartr (gratis)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.