Nieuwe Nijntje-app voor iPad: Nijntje in de sneeuw

Nijntje in de sneeuw is het nieuwste boek in de reeks Nijntje iPad-boeken. In Nijntje in de sneeuw lees je het verhaal, laat je voorlezen en speel je spelletjes.

nijntje sneeuwEr is een nieuwe Nijntje-app voor de iPad verschenen. De vierde educatieve Nijntje-app heeft de naam ‘Nijntje in de sneeuw‘ gekregen en is gericht op peuters en kleuters. De kinderen spelen mee met het verhaal. Ze glijden op een slee met Nijntje over de bergen, zoeken het vogeltje onder de sneeuw en bouwen daarna een vogelhuisje. De toepasselijke titel bevat eenvoudige leerzame spelletjes, bijvoorbeeld: je gooit sneeuwballen en probeert zo de hoed van een sneeuwpop te gooien. Je kunt ook je eigen tekening inkleuren en als e-card versturen. Ook kun je het verhaal met je eigen stem opnemen.

Kleine kinderen kunnen luisteren naar het voorgelezen verhaal en plaatjes kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen. De app is in twee talen te gebruiken: Nederlands en Engels. Je kunt de app dus ook gebruiken om kinderen vertrouwd te maken met het Engels. Hou je het liever alleen op Nederlands, dan kan dat ook.

Nijntje in de sneeuw is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Dick Bruna, dat door Sanoma is omgezet naar een digitaal boek. Er zijn in de App Store nog meer kinderboeken voor de iPad verkrijgbaar, met Nijntje in de hoofdrol. Nijntje in de sneeuw is t/m 28 december verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 3,59 (daarna €4,49). De andere apps van Nijntje zijn ook afgeprijsd van €4,49 naar €3,59.

Downloaden: Nijntje in de sneeuw (€3,59, iPad, iOS 4.3+)

Ook verkrijgbaar:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2012, 8:07
Categorieën Boeken, Kinderen
Onderwerpen kinderboeken, kinderen, prentenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.