Onbeperkt tijdschriften lezen met Readr voor 10 dollar per maand

Readr is een app waarmee je onbeperkt Amerikaanse tijdschriften kunt lezen. Readr bevat voor 10 euro per maand honderden tijdschriften, maar verkoopt ook losse nummers.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

readr ipadBen je gek op tijdschriften lezen of moet je voor je werk veel internationale bladen in de gaten houden, dan heeft het zin om eens naar Readr te kijken. Deze app is alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store, maar het is een kleine moeite om daar een account aan te maken. Readr geeft je toegang tot tientallen magazines die je los kunt aanschaffen. De losse nummers zijn niets bijzonders, want die vind je ook in de Kiosk (Newsstand) en apps als Zinio. Wat Readr bijzonder maakt is dat je voor 10 dollar per maand een AnyTime-abonnement kunt nemen om onbeperkt bladen te lezen. Een soort Spotify dus, maar dan voor tijdschriften.

In het aanbod zitten tijdschriften voor elke smaak, van Running en Men’s Fitness tot Diesel Power, How It Works, Clean Eating, Shutterbug en Marie Claire. Bekende namen dus, maar ook de wat minder bekende tijdschriften die je niet zo snel in handen krijgt. Het aanbod is overigens niet compleet, want we misten een aantal bekende namen en bladen als Glamour, Elle en Vogue zijn uitgesloten van het all-you-can-eat-abonnement.

Je moet er wel twee dingen voor doen: een Amerikaans iTunes-account aanmaken en een paar Amerikaanse iTunes-cadeaubonnen laten kopen door mensen die binnenkort naar de VS gaan, zodat je je abonnement kunt afsluiten.

Voor mensen die niet betalen heeft Readr ook wat te bieden: je kunt elke maand 20 minuten gratis door alle tijdschriften bladeren, om te kijken of er iets bij zit. Alleen zul je wel gericht te werk moeten gaan, want met honderden tijdschriften kun je in 20 minuten maar het topje van de ijsberg bekijken.

Hoe je een Amerikaans iTunes-account opent, lees je hier. iTunes-cadeaubonnen koop je in de VS (de Nederlandse iTunes-cadeaubonnen zijn niet geschikt), laat je meenemen door mensen die vaak naar de VS gaan of koop je online. Een Amerikaanse creditcard is moeilijk te krijgen, maar je kunt wel een prepaid-creditcard (laten) kopen.

Downloaden: Readr (gratis, alleen in Amerikaanse App Store, iOS 5.0+)

Readr & AnyTime See how it works from PixelMags Inc. on Vimeo.

Tipgever: Rob

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2012, 12:30
Categorie Kiosk
Onderwerpen magazine, reader, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.