My Incredible Body voor iPad vertelt kinderen over menselijk lichaam

My Incredible Body is een iPad-app waarmee kinderen het menselijk lichaam kunnen ontdekken, zoals spijsvertering, hart en bloedvatenstelsel en ademhaling.

my-incredible-bodyJe wilt kinderen alles vertellen over de werking van het menselijk lichaam. Van het skelet, tot de spijsvertering en het ademhaling. Maar om nou naar plaatjes te gaan googlen… daar is een iPad-app veel geschikter voor! My Incredible Body is een app, gericht op kinderen van zo’n 10 jaar oud die met interactieve rondleidingen, interactieve diagrammen en interessante video’s het menselijk lichaam uitlegt.


Alles van het zenuwstelsel tot de urinewegen is terug te vinden in deze app, op een manier die vriendelijk voor kinderen is. Bij elk lichaamssysteem zie je een korte video van maximaal twee minuten, waarin je kennismaakt met de belangrijkste structuren en functies. Daarna ga je dieper op elk onderdeel in en kun je zelf rondkijken. De verteller laat weten waar je op moet letten. Volgens de makers van de app prikkelt My Incredible Body de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Het is de bedoeling dat je gaat ontdekken, ervaren en experimenteren. De informatie wordt op verschillende manieren gepresenteerd. Je hebt iOS 7.0 of hoger nodig om te kunnen gebruiken. My Incredible Body zal vooral concurreren met Het Menselijk Lichaam, een soortgelijke app die wat meer schematisch is opgezet en die ook heel geschikt is om kinderen over het menselijk lichaam te vertellen.

Downloaden: My Incredible Body (€2,69, universeel, iOS 7.0+)

my_incredible_body_ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.