Game For Two: speel bordspelletjes met z’n tweeën

Game For Two is een collectie bordspelletjes voor twee personen. De app is tijdelijk gratis en bevat 6 minigames die je samen kunt spelen.

game-for-twoVandaag kan het opeens zomaar toeslaan: verveling. Gelukkig heb je dan altijd de iPhone (of iPad) nog bij de hand, waarmee je altijd iets leuks te doen hebt. We gaan bordspelletjes doen! De tijdelijk gratis app Game For Two bevat een collectie bordspelletjes die iedereen leuk vindt. Speel met z’n tweeën of tegen de intelligentie van de computer. De zes spelletjes in deze game zijn: Caro, Co Ganh, Tiling, Coloring, Othello en Checkers. Co Ganh is bijvoorbeeld een Vietnamese versie van schaken, waarbij je anders naar het speelbord leert kijken.


Er zullen nog meer spelletjes worden toegevoegd. Aan één ervan wordt momenteel nog gewerkt. Het leuke van deze app is dat je het op verschillende niveau’s kan spelen: volwassene tegen volwassene, of kind tegen volwassene. Daarbij heb je als king ook nog de kans om te winnen. En je traint ondertussen ook nog je strategische skills en zet de hersencellen aan het werk. De app is zo gemaakt, dat het ook nog op oudere iPads met iOS 4.3 speelbaar is.

Zoek je meer bordspelletjes voor het hele gezin, kijk dan eens naar ons artikel over 10 geweldige bordspellen voor iPad en iPhone

Downloaden: Game For Two (tijdelijk gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

https://www.youtube.com/watch?v=8OGXc8vwsik

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2014, 9:37
Categorie Amusement
Onderwerpen bordspel, kinderen
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.