Mijn Kinderen 1.1 voegt Facebook-functie toe

Mijn Kinderen is een app waarmee je info over je kinderen kunt beheren. In de nieuwste versie 1.1 is de mogelijkheid toegevoegd om gebeurtenissen te delen via Facebook.

mijn kinderenDe Nederlander Jasper van der Maarel bracht vorige maand een iPhone-app uit, waarmee je een overzicht houdt van je kinderen. Dat klinkt misschien wat vreemd, want meestal weet je bij het ophalen van de kids op het schoolplein wel welke kinderen van jou zijn, maar de app Mijn Kinderen draait vooral rond belangrijke momenten. Je kunt in de app bijhouden wat het gewicht en de lichaamslengte van je kind waren op bepaalde momenten (4, 5, 6 maanden enzovoort), wanneer je de eerste keer naar het consultatiebureau ging en wanneer de kleine de eerste stappen zette. Ook kun je foto’s van belangrijke momenten kwijt. De app is gratis te gebruiken voor één kind. Wil je meer kinderen toevoegen, dan moet je een in-app aankoop van €0,89 doen.

Mijn Kinderen heeft een modern icoontje, maar de app zelf heeft een design dat doet denken aan vervlogen tijden. De ontwikkelaar heeft gekozen voor een achtergrondafbeelding, dat op een stuk tapijt (?) lijkt en de interface-elementen zien er vrij standaard uit. Toch zou de app wel eens de behoefte van een grote groep ouders kunnen vervullen, vooral mensen die het liefst een Nederlandstalige app willen. De pas verschenen update 1.1 van Mijn Kinderen geeft je de mogelijkheid om gebeurtenissen te delen op je Facebook-tijdlijn. Je hebt daarvoor wel iOS 6.0 voor nodig.

Downloaden: Mijn Kinderen (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 22:49
Categorieën Kinderen, Lifestyle
Onderwerp kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.