Bonsai Master: ontspannen bonsai-boompjes kweken op iPhone

Bonsai Master is een app om te ontspannen. Deze tijdelijk gratis app laat je een virtueel bonsai-boompje kweken op iPhone en iPad.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bonsai-masterGestresst? Bonsai Master is misschien de oplossing. Met deze app kun je ontspannen en je creativiteit loslaten op een virtueel bonsaiboompje. Je begint in een lege Japanse kamer, waar je een mooie pot uitkiest, een boompje kweekt en het in de juiste vorm laat groeien.

Je hebt geen kennis van Japanse boomteeltkunst nodig om een mooi bonsaiboompje te maken. Mocht het echt niet lukken, dan is er een videotutorial aanwezig om je op weg te helpen. De boompjes in de app zijn gebaseerd op het werk van de wereldberoemde bonsai-artiest Walter Pall. Je maakt in 8 stappen een boompje, deelt het eindresultaat op Facebook en kunt wedstrijden voor beste presentatie winnen. Je kunt de afbeelding ook gebruiken als wallpaper voor je iPhone of iPad. Op de iPhone kun je inzoomen om bepaalde details van je boompje nog mooier te maken. Nog meer ontspanning nodig? Probeer de game Zen Bound, waarbij je objecten moet omwikkelen met verf in een Japanse sfeer.

Downloaden:

bonsai master studio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2013, 14:31
Categorie Amusement
Onderwerp zen bound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.