Foldify iPad-knutselapp 100.000 keer verkocht, daarom flinke korting

De Foldify knutselapp waarmee je 3D-objecten kunt maken is momenteel met extra korting verkrijgbaar. Je kleurt de bouwplaten zelf in, knipt ze uit en maakt 3D-objecten met kinderen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

foldify icoonFoldify is een van de leukste iPad-apps die we afgelopen jaar hebben besproken. Met deze app kun je bouwplaten beschilderen, uitknippen en daarna vouwen tot 3D-objecten. Ideaal om de kids bezig te houden komend weekend. Foldify is tijdelijk met extra korting verkrijgbaar: de prijs is verlaagd van €2,69 naar €0,89 om te vieren dat de app al meer dan 100.000 keer is verkocht. De makers zullen in een toekomstige versie van Foldify de mogelijkheid toevoegen om foto’s te importeren, zodat je je bouwplaat niet meer handmatig hoeft in te kleuren.

Toch lijken de bedenkers van de app ook al tegen problemen te zijn aangelopen, want in de nieuwste versie van de app hebben ze een optie toegevoegd om ongewenste content te melden. Foldify is te gebruiken op alle iPads behalve de eerste generatie (vanwege performanceproblemen). Wil je Foldify met korting kopen, dan moet je opschieten want de feestelijke prijsverlaging geldt maar een paar uur.

Downloaden: Foldify (€0,89, iPad, iOS 5.0+)

foldify-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 23:05
Categorie Amusement
Onderwerp foldify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.