Mailapp Boxer voor Gmail, Hotmail en Exchange nu ook op iPad

De mailapp Boxer is na de iPhone nu ook een mail-oplossing op iPad. Je kan mails snel archiveren, beantwoorden en reminders maken.

Boxer iPad mailappDe mailapplicatie Boxer is niet langer voorbehouden aan bezitters van een iPhone of iPod touch. De app is na de laatste update universeel en ook geoptimaliseerd voor de iPad. Boxer was onder de naam Taskbox Mail een van de eerste iPhone-apps die de inbox van je e-mail behandelde als een takenlijst. Ook in de iPad-app kan je elke mail direct archiveren of terug laten komen op een tijdstip dat het je beter uitkomt. Ook zijn er mogelijkheden om mails juist heel snel af te handelen.

Boxer kan onder andere overweg met de meeste IMAP-accounts, Gmail, Hotmail, Outlook en Microsoft Exchange. De applicatie biedt nog meer integratie met andere diensten om de app slimmer te maken. Dankzij een koppeling met Facebook en LinkedIn kan je profielinformatie binnenhalen over je contactpersonen en door de app te verbinden aan online opslagdiensten Dropbox en Box kan je ook andere bijlages bij e-mails toevoegen dan foto’s vanuit je fotoalbum. Ook kan je e-mails doorsturen naar een notitieboek in Evernote en kan je verzochte afspraken meteen in je agenda zetten. Boxer biedt daarnaast pushberichten voor alle mailaccounts die je toevoegt.

Boxer e-mail witte mailapp

De applicatie heeft een zakelijke uitstraling op de iPad, alleen moet je wel overweg kunnen met de spierwitte uitstraling die de applicatie heeft om af te stemmen op iOS 7. Een ander beetje gewenning waarvoor je klaar moet zijn, zijn de veegbewegingen over e-mails heen om ze te archiveren, verwijderen of een herinnering te zetten voor een later tijdstip. Je kan de bewegingen gelukkig wel naar je hand zetten in de instellingen. Behalve een uitstel-functie heeft Boxer ook opties om mails juist ter plekke snel af te handelen. Zo kan je standaardantwoorden instellen en is er, jawel, een like-knop voor een mail waarbij de afzender een teken krijgt dat je zijn mail hebt ontvangen. De laatste optie waarvoor je voor Boxer zou kunnen kiezen als nieuwe mailapp, is de mogelijkheid om een pincode-beveiliging op je mailbox te zetten.

Boxer is ter gelegenheid van de iPad-release flink afgeprijsd. De applicatie kost normaal 5,49 euro en is daarmee een prijzige speler in het veld van mailapps. Tijdelijk haal je hem echter voor 89 cent uit de App Store.

Downloaden: Boxer (€0,89 ter introductie, daarna €5,49, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2013, 19:08
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, gmail, mailbox, microsoft, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.