KPN iTV Online App vanaf vandaag op de iPad

KPN iTV Online voor iPad is vanaf vandaag in de App Store te vinden. Met KPN iTV kun je interactief tv-kijken, overal in huis. Er is een programmagids, je kunt films huren en opnames inplannen.

kpn-itv-onlineKPN gaat tv op de iPad aanbieden. Dat werd eerder al aangekondigd en vanaf vandaag is het realiteit. In de App Store is de gratis KPN iTV Online App verschenen, een app waarmee je als klant van KPN rondom je huis kunt genieten van tv-beelden. Je moet wel een abonnement op Internet & Interactieve TV van KPN hebben. Maar dat is ook het enige wat je verder nodig hebt: je zet in de slaapkamer, op zolder of op je tuintafel de iPad neer en bent klaar.

De belangrijkste functie is live tv-kijken, maar er is meer mogelijk. Bijvoorbeeld de Videotheek thuis, waarmee je films kunt huren uit de digitale collectie van Videoland. er zit een programmagids in en er zijn aanbevelingen waar je doorheen kunt bladeren.

kpn-itvWie het pakket Opnemen heeft afgesloten kan bovendien opnames maken vanaf de iPad en zelfs onderweg opnames inplannen en de programmagids raadplegen. De app is gratis te downloaden, maar alles werkt natuurlijk alleen als je klant bent. Dat geldt ook voor het inplannen van opnames als je onderweg bent: dit werkt alleen als je je accountnummer en pincode invult. Het handige is dat je niet meer voor elke plek in huis een televisietoestel hoeft aan te schaffen. Ook het plaatsen van meerdere settopboxes of decoders is niet nodig. Niet alle zenders zijn echter beschikbaar: op dit moment is het aanbod beperkt tot de 20 populairste tv-zenders, waaronder ook de commerciële zenders. De videocatalogus bevat meer dan 2.000 titels.

Downloaden: KPN iTV Online App (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 20:01
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen e-mail, gear, google, itv, televisie, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.