Kikker verstoppertje spelen: iPhone-app laat zich vinden

Kikker verstoppertje spelen is een app waarmee baby's, peuters en kleuters op zoek kunnen gaan naar de iPhone. Kikker roept soms even wat.

Kikker speelt verstoppertje iPhone headerEr is meer te verstoppen dan eitjes bij Pasen. Met de nieuwe iPhone-app Kikker verstoppertje spelen wordt het voor kinderen ook leuk om op jacht te gaan naar je iPhone – als ze dat al niet deden natuurlijk. De bekende creatie van tekenaar Max Velthuijs dirigeert alle kinderen de kamer uit en laat zich dan verstoppen op een lastig plekje. Daarna kunnen de kinderen vanaf één jaar oud hun zoektocht starten. Om de kleintjes te helpen, roept Kikker zo nu en dan wat.

Kikker speelt verstoppertje iPhoneOndertussen houdt Kikker verstoppertje spelen voor de iPhone de tijd bij. De winnaar drukt op het scherm van de iPhone en daarna zie je hoelang het duurde voor de kikker is gevonden.

Bij de instellingen in de applicatie kan de moeilijkheid worden ingesteld. Zo kan de frequentie van het roepen bijvoorbeeld worden teruggeschroefd. Denk er wel aan dat je het geluid van de iPhone hebt aanstaan. Als de kinderen de kikker niet kunnen horen, kan je natuurlijk ook 89 cent besparen en een knuffelbeer verstoppen.

Downloaden: Kikker verstoppertje spelen (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2013, 21:20
Categorieën Games, Kinderen, Nederlandse apps
Onderwerp kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.