Reacties voor: iPhoneclub vergelijkt: 7 kortingsbonnen-apps voor de iPhone

Er zijn allerlei apps op de iPhone en iPod touch waarmee je korting kan krijgen op restaurants, winkels en dagjes uit. iPhoneclub zet Groupon, Stedenkorting, Pocketdeals, 4SQ, Scoupy en andere aanbiedingen op rij en vergelijkt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:
10 reacties
 1. Wilde Scoupy proberen maar die verplicht je voor gebruik je eerst te registreren bij hen. Daar heb ik geen zin in en dus gelijk weer verwijderd.

 2. @Mortimer: Kleine moeite toch? Je geeft desnoods een reserve mailadres op. Hoeft het verder nergens voor te gebruiken in Scoupy. Lijkt mij de moeite wel waard.

 3. Ik heb wel de ervaring dat je soms als tweederangsklant behandeld wordt in restaurants als je met je korting aankomt. “Nee, met een kortingscoupon kunt u niet reserveren, want daarvan hebben we er vanavond al drie”. Naar zo’n restaurant ga ik dan dus nooit meer. Is dit incidenteel of zijn er meer mensen met zulke ervaringen?

 4. Niet eens rotterdam :S

 5. @Bart Breij: Ben het met Mortimer eens. registreren pas als je gebruik van wilt gaan maken.

  Oja bij Specsaver staat 2e bril gratis bij aankoop van een montuur vanaf 99euro. hahaha Dit is geen actie maar dit hebben ze al jaren zo.

 6. Prima dat iPC dit uitzoekt.
  Alleen moet je je wel beseffen dat je hier deel gaat uitmaken van een kortingsindustrie, waarbij je je inderdaad moet registreren, omdat het businessmodel er doorgaans uit bestaat dat deze “intermediairs” grote hoeveelheden klantgegevens doorverkopen.
  Kortom je wordt in de toekomst helemaal sufgemaild met aanbiedingen.
  Als je een tijdelijke nep-account voor aanmaakt niet zo’n probleem. Maar of je er een zinvol e-mail adres voor wilt opofferen…nou ik niet dus.

 7. Ja wij werde ook als 2de hands mensen behandeld we gingen naar de heksenketel is een pannenkoeken huis de pannenkoek was niet eens gaar zeggen We er wat van zegt ze ik zal et door geven maar liet het bord met de pannenkoek gewoon staan zo van die eet maar op

 8. Mortimer heeft wel een punt …. Ik heb het wel gedaan (registratie) met een apart email adres (scoupy@[mijneigendomein.nl]) en ik krijg sindsdien veel spam op dat adres binnen.

 9. bij scoupy privacy staat dat zowel je imei-nummer als gpsdata gebruikt worden om direct marketing te doen en verstrekt worden aan derden. Lekker dan.

 10. Waarom staat lastminutedining.nl hier niet bij. Ik ben er al verschillende keren mee gaan eten en ik krijg altijd netjes de 20% korting. Veel goede restaurant en makkelijk reserveren!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.