DKNL iArt Webshop: iPad-kunst kopen via een app

DKNL iArt is een kunst-app waarmee je elke maand 13 nieuwe iPad-kunstwerken kunt aanschaffen. De kunstwerken van Diana Kortbeek zijn slechts één maand te koop en gemaakt op de iPad.

dknl-iartKunstenares Diana Kortbeek ontdekte met de iPad een nieuwe manier om haar creativiteit te uiten. Ze maakt kunstwerken, die er duidelijk anders uitzien dan haar gangbare werk, dat vooral uit olieverfschilderijen en stenen sculpturen bestaat. De kunstwerken zijn vanuit een pas gelanceerde app te bestellen voor een prijs die iedereen kan betalen: €7,99 per iArt-kunstwerk. Je moet ze dan nog wel even zelf printen of op canvas laten drukken. Je mag doen wat je wilt met de aankoop, bijvoorbeeld op koffiekopjes, tuinschermen of op stickers laten afdrukken, maar alleen voor persoonlijk gebruik.

Er zullen elke maand 13 nieuwe kunstwerken te koop zijn, die maar korte tijd gekocht kunnen worden. Zodra er een nieuwe collectie via de app beschikbaar komt, kun je de collectie van de vorige maand niet meer bestellen, waardoor de iArt iets exclusiefs houdt. Slimme oplossing om je kunst aan de man te brengen? Of heb je liever een canvas-afdruk die al kant-en-klaar is.

Downloaden: DKNL (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2012, 22:01
Categorie Lifestyle
Onderwerpen ipod touch, kunst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.