Flight Control HD voor iPad met korting

Flight Control HD is momenteel met korting te krijgen, dankzij de Daily Deals van Electronic Arts. Flight Control is de originele lijnentrekgame, die in december nog een nieuwe maanbasis kreeg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

flight-control-maanFlight Control HD kreeg afgelopen december een terugspoelfunctie en nieuwe maanbasis, waardoor het spel weer interessant werd voor mensen die alle kaarten al totaal hadden ‘uitgespeeld’. Vandaag zorgt Electronic Arts ervoor dat nieuwe spelers Flight Control HD kunnen ontdekken, want ze geven 40% korting op de game, dankzij de Daily Deals. Daarbij is er elke dag korting op populaire games en soms zijn ze zelfs gratis.


Flight Control was de eerste ‘lijnentrekgame’, waarbij je met je vinger de baan van een voertuig moet aangeven. Binnenkomende vliegtuigen en helikopters moeten naar de juiste landingsbaan worden gestuurd, zonder dat ze botsen. In het begin is dat nog eenvoudig, maar zodra het speelveld vol raakt met rondcirkelende vliegtuigen is het lastig om een botsing te voorkomen.

Downloaden: Flight Control (tijdelijk €2,39 normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juni 2012 om 14:23
Categorie
Games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.