iPhone-appontdekker Zwapp krijgt betere privacy-instellingen

De Zwapp-app voor de iPhone heeft een update naar 1.1 gekregen. Er zitten betere privacy-controls in, zodat je nauwkeuriger kunt aangeven welke apps je wel en niet wilt delen met je vrienden.

zwapp iphoneMet de app Zwapp kun je mobiele apps ontdekken en uitwisselen met je vrienden. De app heeft onlangs een update gekregen naar versie 1.1, waarbij er betere privacy-instellingen zijn toegevoegd. In plaats van alles delen met je vrienden kun je nu nauwkeuriger aangeven welke apps je wel en niet zichtbaar wilt hebben voor je vrienden. De apps die ontdekt worden op je toestel verschijnen in een lijst. Je kunt daarbij precies aangeven welke niet kloppen of welke je liever niet getoond wilt hebben. In versie 1.1 is ook de Zwapp Live-feed toegevoegd. Dit houdt in, dat je kan ziet wat de Zwapp-community op dit moment zoal bezighoudt. De app-feed voor je vrienden is zoveel mogelijk opgeruimd, zodat je beter kunt zien welke apps ‘hot’ zijn.

Verwijder je een app uit je profiel, dan wordt dat ook niet meer naar je vrienden verstuurd. Op het nieuwe profielscherm kun je je eigen profiel aanmaken en beheren, inclusief naam, biografie, geslacht en een optie om al dan niet e-mailnotificaties te ontvangen. Er zijn ook diverse bugfixes doorgevoerd. Zwapp is gemaakt door een Nederlands bedrijf, bestaande uit Alexander, Josh en Jeroen.

Downloaden: Zwapp (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2011, 23:14
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerp app store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.