Messenger-app BuzzE houdt ontmoetingsavond

In de communicatie-app BuzzE is het niet alleen de bedoeling dat je berichten stuurt naar anderen. De app wil mensen laten daten en houdt daartoe een dating-avond waarvoor ze iedereen heeft uitgenodigd.

BuzzE logo voor iPhone en iPod touchDe recent uitgebrachte communicatiedienst BuzzE hebben we al eens besproken in een test van nieuwe sociale netwerken voor de iPhone. De applicatie laat zich het beste omschrijven als ‘digitaal daten van dichtbij’. Als je de app opstart, wordt je naar je locatie gevraagd. Vervolgens worden nabije personen geladen. Die kun je ‘liken’ en als dat wederzijds gebeurt, geeft de applicatie aan dat je gerust op die persoon kan afstappen. Het sociale netwerk had wat problemen met push-notificaties, maar die zijn verholpen in een update en ter ere daarvan houdt BuzzE een ontmoetingsavond.

De ‘avond’ is qua tijdstip vooral gericht op Amerikaanse gebruikers en vindt plaats tussen 8 en 10 pm Central Time, wat 3 tot 5 uur ‘s nachts bij ons inhoudt. De service stuurde vannacht een e-mail naar al haar geregistreerde mailadressen om de gebruikers aan te sporen bij elkaar te komen. ‘Iedereen die iemand is, zal online zijn‘, kopt de uitnodiging.

Behalve elkaar liken om elkaar vervolgens te benaderen, kun je ook chatten in BuzzE en kun je elkaar cadeau’s sturen. Indien je elkaar de duim omhoog hebt gegeven en je beide online bent, is er ook een mogelijkheid om een spelletje met elkaar te doen. Als het aan BuzzE ligt, zijn dat echter alleen maar middelen om het ijs te breken en om snel een keer in het echt af te spreken.

Downloaden: BuzzE (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2011, 22:56
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen daten, dating, sociale media

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.