Viewbook iPad-app: draagbaar portfolio voor ontwerpers en fotografen

Viewbook is een website waar ontwerpers en fotografen hun portfolio kunnen laten zien. Nu is er een iPad-app, waarmee je je portofolio makkelijker aan klanten kunt demonstreren.

viewbook ipad appBen je ontwerper, dan kun je terecht op Viewbook, een online platform van Nederlandse origine. Ontwerpers, fotografen en kunstenaars kunnen daar hun werk laten zien in een eigen portfolio en zelfs hun werk verkopen via de site. Nu is er ook een iPad-app, die het nog makkelijker maakt om je portfolio aan klanten te laten zien. De Viewbook-app maakt alles zo makkelijk mogelijk: je kunt foto’s op elke gewenste volgorde zetten en onderweg nieuwe portfolio’s aanmaken, die helemaal zijn afgestemd op de wensen van de klant. Foto’s kun je vanuit de app meteen via e-mail versturen of downloaden om offline te gebruiken voor het geval je geen dataverbinding hebt op de plek waar je naartoe gaat.

Gebruik van de app kost wel geld. Je kun de eerste 30 dagen gratis proberen, maar daarna moet je een maand- of jaarabonnement afsluiten. Dit kost voor een basic gallery 4 dollar per maand of 48 dollar per jaar. Het duurste abonnement is 19 dollar per maand of 190 dollar per jaar. De app zelf is overigens gratis. Afhankelijk van de hoeveelheid werk die je uit het showen van je portfolio overhoudt, kan dat de moeite waard zijn.

Downloaden: Viewbook Portfolio (gratis – abonnement verplicht na 30 dagen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2011, 23:28
Categorie Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.