Reacties voor: iBackup: complete backup en restore van je iPhone (OS X)

iBackup is een Mac OS X-aplicatie om een complete backup van je iPhone te maken via je draadloze Wi-Fi-netwerk, inclusief alle 3rd party applicaties en gemaakte aanpassingen.
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:
10 reacties
 1. kan ik op deze manier mijn unlock en applicaties dus behouden als ik naar 1.1.4 ga? ik word namelijk echt gek van die sms bug..
  Grts,
  FlorianG

 2. Fantastisch! Als het er nu ook maar voor Windows komt, dan kan ik het namelijk pas gebruiken :/ …

 3. @florianG

  die sms bug is op te lossen, kijk in de wiki voor sms fix

 4. Toppertje

 5. Top! Nog ff wachten tot het ook voor windows besschikbaar is.

 6. at is die rsa key? is dat echt nodig? in de readme of op hun website ofzo staat daar niets over uitgelegd, en van dat stappenplan wordt ook niets wijzer (in dat stappenplan hebben ze het zelf helemaal niet over een ‘rsa-key’…!)

 7. Ik begrijp het niet. Als ik een backup heb gemaakt, dan krijg ik een .zip file (waar ik de backup opsla..) maar hoe kan je deze backup na restoren terug op je iPhone zetten?
  en trouwens, kan het zijn dat de backup in een mum van tijd is gemaakt? lijkt me toch wel heel erg snel gegaan… ik wil zeker zijn dat ik wel degelijk een backuo gemaakt heb, alvorens ik een restore doe!!!

 8. Dat stappen plan snap ik helaas ook weinig van, als dat echt nodig is laat ik het maar ff zitten, al dat terminal gedoe …. Ik neem aan dat er straks in juni gewoon makkelijk te gebruiken optis komen, en wie wel timemachine gewoon via wifi, dat zou nog mooier zijn ;-).

 9. Ze zouden zoiets uit moeten brengen wat samen kan werken met die Time Capsule!

 10. Bij het stappenplan blijf ik hangen op het punt waar in Terminal vt100 “passwd root“ moet worden ingevoerd. Ik krijg de melding “can’t create lock file”.
  Vervolgens heb ik de in de Installer de Term-vt100 SUID fix geprobeert te herinstalleren, maar krijg daar een error (main script execution failed!).
  Heeft iemand een suggestie hoe ik hier verder kom?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.