Google Authenticator voor iPhone keert terug in App Store

De app Google Authenticator voor iPhone keert terug in de App Store en herstelt fouten van een update die gegevens van de gebruiker wiste.

google authenticator icoonWie Google Authenticator voor iPhone gebruikt en onlangs de app van een update heeft voorzien, had een probleem. De app wiste de bestaande informatie. Het complete set-upproces moest weer helemaal opnieuw doorlopen worden. Vooral mensen die al aan de slag zijn gegaan met iOS 7 en hun apps automatisch laten updaten, hadden niet de mogelijkheid om dit voor te zijn. We waarschuwden andere gebruikers voor deze onhandige update. Google liet wel snel weten aan een oplossing te werken. Die oplossing is inmiddels gearriveerd in een nieuwe update voor de Google Authenticator-app.

Google Authenticator voor iPhone is een app die je gebruikt voor de authenticatie in twee stappen. Veel mensen die meerdere Google-apps gebruiken bouwen hiermee een extra beveiliging in voor de diensten die zij vaak op hun iPhone en iPad raadplegen. Google haalde de Authenticator-app na de verkeerde update tijdelijk uit de App Store. De update bleek een vreemde bug te bevatten die alle gegevens van de gebruiker uit de app verwijderde. Inmiddels is de app weer te downloaden en zijn de problemen opgelost. Dezelfde nieuwe functies uit de vorige update zijn natuurlijk nog gewoon in de app verwerkt, zoals ondersteuning voor het scherm van de iPhone 5 en een nieuwe interface.

Downloaden: Google Authenticator (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2013, 11:18
Categorie Diensten
Onderwerpen gmail, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.