French Words for Kids HD leert je kind gratis Frans spreken en schrijven

French Words for Kids is een Engelstalige, tijdelijk gratis app, waarmee kinderen Franse woordjes kunnen leren.

french-wordsAls je je kind meertalig wilt laten opgroeien, is ‘French Words for Kids HD’ een mooie oplossing. Kinderen leren hiermee de uitspraken en spelling van woorden in het Frans, maar pakken ook meteen Engels mee. Je moet luisteren naar de woorden in het Frans en Engels, waarna je ze moet opschrijven. Maar liefst 240 combinaties van plaatjes en woorden zitten erin, afgestemd op de fonetische moeilijkheid en rekening houdend met de Montessori-aanpak.

Het begint uiteraard met de eenvoudigste woorden, waarbij je het fonetische geluid van de letter te horen krijgt wanneer je deze aanraakt. Woorden worden uitgesproken door een native Franse stem, zodat je kind geen raar Amerikaans accentje aanleert. De app kost normaal €3,59 maar is tijdelijk gratis te downloaden.

French Word for Kids is interessant voor Canadezen, maar ook voor Vlamingen die steeds meer met drie talen te maken krijgen: naast Vlaams en Frans ook Engels, om niemand voor het hoofd te stoten. Wie de smaak te pakken heeft vindt bij appmaker L’Escapadou nog veel meer apps om Frans te leren. We bespraken bijvoorbeeld ook al de Nederlandstalige app Woordwijs, waarmee kinderen Nederlands kunnen leren.

Deze app om Franse woordjes te leren is tijdelijk gratis. Het is onvoorspelbaar hoe lang de korting duurt, dus check voordat je downloadt eerst of de korting nog wel geldt.

Downloaden: French Words for Kids HD (tijdelijk gratis, normaal €3,59, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2013, 8:47
Categorieën Kinderen, Onderwijs
Onderwerpen engels, frans, taalcursus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.