Twitter Music breidt Twitter-ondersteuning uit

Een nieuwe update voor Twitter Music laat zien welke vrienden naar welke track luisteren. Je kunt ook op deze tweets reageren.

Twitter Music 1.3Twitter Music was al voor een groot deel afhankelijk van Twitter, maar een nieuwe update breidt de ondersteuning voor het sociale netwerk nog eens extra uit. Het is voortaan bij alle suggesties op de #NowPlaying-pagina mogelijk om te zien op welke tweets ze zijn gebaseerd. Op deze berichten kun je vervolgens ook reageren, of je kunt ze retweeten, aan je favorieten toevoegen of in een e-mail doorsturen.

Twitter Music verscheen op 18 april in de App Store, maar in Nederland moesten we wachten tot augustus om met de muziekdienst aan de slag te gaan. In de app vind je muzieksuggesties op basis van tracks populair op Twitter. Je kunt naar previews van de betreffende nummers luisteren, waarna de app je kan doorsturen naar Spotify of iTunes om het nummer volledig te beluisteren of te kopen.

Wellicht dat de reactiefuncties er voor zorgen dat de app wat meer besproken zal worden. Hoewel er in eerste instantie flink wat hype rond de nieuwe applicatie van Twitter bestond, duurde het niet lang totdat de app uit de App Store-hitlijsten verdween. Wat dat betreft lijkt Twitter’s andere app Vine het iets beter te doen.

Downloaden: Twitter Music (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2013, 11:30
Categorieën Muziek, Sociaal netwerken
Onderwerpen twitter, twitter music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.