Geen App Store-updates tussen 22 en 29 december

Apple heeft via een e-mail aan ontwikkelaars laten weten dat iTunes Connect van 22 tot en met 29 december zijn deuren zal sluiten. Dan is het voor ontwikkelaars niet mogelijk om nieuwe apps of updates uit te brengen.

iTunes ConnectNet als vorig jaar, zal Apple’s iTunes Connect-dienst voor ontwikkelaars sluiten tijdens de feestdagen. iTunes Connect wordt gebruikt door ontwikkelaars om apps in de App Store in te dienen of te wijzigen. In een e-mail zegt Apple tussen 22 en 29 december de deuren te sluiten. Voor iPhone-bezitters heeft dit ook zijn effecten: omdat ontwikkelaars geen nieuwe apps of updates mogen indienen, zullen er ook geen apps en updates in de App Store verschijnen.

Apple schrijft dat het aanleveren van nieuwe apps of updates niet mogelijk is in deze periode. Probeert een ontwikkelaar de prijs van zijn app te veranderen, dan kan dit er toe leiden dat hij niet in de App Store beschikbaar zal zijn. De volledige brief van Apple vind je hieronder:

iTunes Connect zal wegens de feestdagen zijn deuren sluiten van donderdag 22 december tot en met 29 december.

Ondertussen zullen de volgende functies niet beschikbaar zijn:

  • Toegang tot iTunes Connect
  • Het leveren van apps of updates.

De volgende handelingen zullen tevens vertraagd worden:

  • Uitgaven die voor het eerst in de App Store zullen verschijnen.
  • Prijsveranderingen die gepland staan via het prijssysteem in iTunes Connect.

We raden gebruikers aan om geen prijsveranderingen in te plannen via het prijssysteem van iTunes Connect tussen 22 en 29 december. Deze veranderingen zouden niet in de App Store beschikbaar worden gemaakt en de app zal hierdoor niet beschikbaar in de App Store zijn.

We raden ook aan om geen apps live te laten gaan tijdens deze week. Uitgaven die gepland staan binnen deze week zullen pas live worden gezet nadat de week voorbij is.

Groeten,
Het App Store team

Het sluiten van iTunes Connect voor de feestdagen is niks nieuws: Apple deed dit vorig jaar ook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2011, 10:17
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, feestdagen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.