Spotify vandaag gelanceerd in België

De muziekdienst Spotify is vandaag in België gelanceerd. Met deze dienst kun je oneindig veel muziek streamen naar je iPhone voor een vast bedrag per maand.

SpotifyDe muziekdienst Spotify is vanaf vandaag ook in België en Zwitserland beschikbaar. Leden met een Spotify Premium-abonnement kunnen voor 10 euro per maand eindeloos veel muziek naar hun iPhone streamen. In 2010 lanceerde Spotify in Nederland. De officiële lancering komt slechts twee dagen nadat een mogelijke lancering deze week als gerucht voorbijkwam.

Spotify is sinds vanmorgen in België te gebruiken. Er bestaan drie verschillende abonnementsvormen voor gebruikers: Spotify Free, Spotify Unlimited en Spotify Premium. Wil je muziek beluisteren op een iPhone, dan zul je moeten kiezen voor het 10 euro kostende Premium-abonnement. Met Unlimited is het voor 5 euro mogelijk om oneindig veel muziek te luisteren op je desktop-computer, zonder onderbroken te worden door reclame.

De Spotify-app voor de iPhone kreeg onlangs een update, waardoor het nu ook mogelijk is om de albumhoes en trackinfo te bekijken vanaf het toegangsscherm van je iPhone. Er is helaas nog geen specifieke Spotify-app voor de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2011, 12:19
Categorie Muziek
Onderwerpen belgische apps, muziek, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.