Gameloft-games tijdelijk 79 cent voor Halloween

Gameloft biedt een aantal spellen tijdelijk goedkoop aan. De reden hiervoor is Halloween, dat op 31 oktober gevierd zal worden. Tussen de goedkope spellen vind je ook Order & Chaos Online, Gameloft's antwoord op World of Warcraft.

Gameloft HalloweenGameloft heeft vaak weinig reden nodig om zijn spellen goedkoop aan te bieden. De uitgever biedt nu weer nu een flink aantal spellen aan voor slechts 79 cent, dit keer om Halloweeen alvast te vieren. Tussen de goedkope games vind je onder andere Order & Chaos Online, Gameloft’s mobiele antwoord op MMORPG’s zoals World of Warcraft. Ook een bundel met verschillende actiegames is tijdelijk goedkoop.


Alle onderstaande apps worden op het moment goedkoper aangeboden. Halloween begint op 31 oktober, wij vermoeden dat de actie in ieder geval tot dan zal duren. In het Gameloft Action Pack vind je Hero of Sparta, Brothers in Arms en Blades of Fury.

Gameloft bracht eerder deze week ook een tweede Brothers in Arms-game uit. Meer hierover in de Game-update later vandaag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.