Facebook-app voor iOS crasht na opstarten (Update: opgelost)

De Facebook-app crasht herhaaldelijk na het updaten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

20131108-204351.jpgDe Facebook-app voor iOS had vrijdagavond last van crashproblemen bij het opstarten van de app. Het was onduidelijk of de crash veroorzaakt werd door de verschenen app-update of dat er sprake was van tijdelijke serverproblemen. Een uur later leken de meeste problemen weer voorbij. Een kleine update van de Facebook-app die op zaterdagochtend verscheen, blijkt echter niet te downloaden. Hieronder lees je wat er misging.


Dit artikel is eerder in gewijzigde vorm gepubliceerd op vrijdagavond 8 november 2013.

Update 9 november 18:00 uur: De Facebook-app is weer te installeren/updaten.
Tip voor wanhopige gebruikers die niet kunnen updaten: de mobiele website werkt nog wel gewoon. Ga naar facebook.com in de Safari-browser.

Op vrijdag 8 november verscheen een update van de Facebook-app, die de app geschikt maakte voor het bewerken van statusupdates op de iPad. De hele dag leek de update probleemloos te werken, maar rond 20:30 uur kregen we opeens veel meldingen dat er problemen waren met de app. Meerdere mensen meldden ons via Twitter (@iCulture) dat de app constant crashte. Het probleem deed zich voor bij gebruikers met iOS 6 en iOS 7. Het wissen en opnieuw installeren van de app loste bij sommige mensen de problemen op, maar bij anderen niet (zie reacties onder dit artikel). De mobiele website en Facebook Messenger-app bleven wel gewoon bereikbaar.

https://twitter.com/KeesdeVos/status/398896359329521664

Ongeveer een uur na de eerste meldingen bleek de Facebook-app weer gewoon te werken.

Op zaterdag 9 november verscheen er een kleine update van de Facebook-app (6.7.1) die problemen geeft bij het downloaden. Hieronder een aantal tweets van mensen die problemen hadden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2013, 22:32
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.