Educatieve kinder-app van Rupsje Nooitgenoeg tijdelijk gratis

De iPad-applicatie Counting with the Very Hungry Caterpillar (Rupsje Nooitgenoeg) is tijdelijk gratis verkrijgbaar.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Rupsje Nooitgenoeg iconJe kunt de iPad-applicatie Counting with the Very Hungry Caterpillar tijdelijk gratis in de App Store downloaden. Dat klinkt op het eerste gezicht niet zo interessant, maar als we je vertellen dat deze app in het Nederlands Rupsje Nooitgenoeg heet, word je misschien wel enthousiast. Met deze iPad-applicatie leren kinderen om te tellen aan de hand van spelletjes. Hoewel de titel van de app Engels is, hebben de makers de rest van het spel wel naar het Nederlands vertaald.

Kinderen leren in de app tellen door aan te geven hoeveel stukken fruit ze op het scherm zien liggen, of door een X aantal aan te tappen. Hogere niveaus brengen steeds moeilijkere spellen met zich mee, waarin je bijvoorbeeld zo snel mogelijk heel veel moet doen.

Very Hungry Caterpillar

Je kunt de iPad-applicatie alleen vandaag gratis downloaden. Lees je dit artikel iets later, dan is er een kans dat het originele prijskaartje van €2,69 weer is ingevoerd. Kijk daaarom goed in de App Store of de prijsdaling nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Counting With the Very Hungry Caterpillar (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2013, 14:17
Categorie Onderwijs
Onderwerp kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.