Home Maintenance: iPhone-app met 1000 tips voor huis en tuin

Home Maintenance is een erg uitgebreide iPhone-app met tips voor je huis en tuin op allerlei gebieden. Van schoonmaken tot waarde verhogen.

Home Maintenance iPhone eigen huis en tuin appHeb je kinderen? Huisdieren? Een garage? Zolder? Ben je creatief? Milieubewust? Zuinig? Het zijn allemaal vragen die de iPhone-app Home Maintenance by BrightNest je voorlegt voordat je jezelf kan storten op ruim duizend tips om je woning (en tuin) mee te verfraaien, onderhouden en schoonmaken. De applicatie biedt de tips inclusief stappenplannen aan als kaartjes waar je doorheen kan scrollen. Tips die je bevallen, kan je favorieten en zelfs aan een datum toewijzen om dan te doen.

Op basis van de antwoorden die je bij de introductie van de applicatie geeft, krijg je tips voorgeschoteld die bij je passen. Op de pagina Suggestions krijg je dus geen tips voor het opbergen van kinderrommel te zien als je aangeeft geen kinderen te hebben. Vanuit het hoofdmenu, te bereiken met de knop linksboven, kan je alsnog alle tips doorpluizen. Je hebt keuze uit de functie ‘Explore all’, maar kan ook direct kiezen voor de categorieën tips: healthy, green, savvy, curious, clean, handy, creative en hungry. Daaruit kan je al opmaken dat het taalniveau Engels niet altijd op instapniveau is, en dat geldt ook voor sommige beschrijvingen van de tips. Je hebt er enige beheersing van het Engels voor nodig.

Home Maintenancen hoofdmenu iPhone Home Maintenance suggesties iPhone

In het hoofdmenu kan je met een balk zoeken op trefwoorden en benader je eveneens pagina’s met eigen favorieten, je schema van uit te voeren tips en tips die je hebt volbracht. Dat je taken als klussen voor jezelf kan instellen is leuk gevonden door BrightNest, maar het is de gigantische variëteit aan tips die deze Engelstalige app de moeite waard maakt. Je leest er hoe je 40 schoonmaakklussen kan uitvoeren met slechts 5 soorten schoonmaakmiddelen, kan nagaan of je lenteschoonmaak zijn tijd waard is, leest vijf manieren om je woonkamer optisch groter te maken, 7 manieren om de waarde van je huis te verhogen, hoe je weerspiegelingen in je televisie voorkomt en hoe je grappige vaasjes maakt van bierflesjes. Er zijn volgens BrightNest duizenden tips. Dat maakt Home Maintenance voor je huis waarschijnlijk nuttiger dan Snapguide.

Je moet er wel iets voor over hebben om Home Maintenance te gebruiken. De app is gratis, maar je moet je ervoor aanmelden met een 5-cijferige Amerikaanse postcode. Dat is gelukkig niet zo moeilijk.

Downloaden: Home Maintenance by BrightNest (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2013, 14:52
Categorie Lifestyle
Onderwerpen auto, klussen, lifehacking, snapguide, tuinieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.