eBuddy XMS krijgt update: nu ook video’s versturen

De Nederlandse messaging-app eBuddy XMS is voorzien van een update. Gebruikers kunnen nu naast foto's en tekstbestanden ook videoberichten naar elkaar toesturen.

eBuddy XMS krijgt update iPhoneDe Nederlandse messaging-dienst eBuddy XMS is vanochtend voorzien van een update in de App Store. De applicatie heeft nu een grijs logo en gebruikers kunnen vanaf nu naast foto’s (met tekstballonnen) ook video’s naar elkaar versturen. Om video’s te kunnen verzenden en ontvangen, moeten beide partijen de update geïnstalleerd hebben. Daarnaast biedt de Nederlandse variant op Whatsapp ook al een tijdje gratis eBuddy gebruiken via het web aan.

Via web.ebuddyxms.com kan er vanaf de desktop en laptop gratis gecommuniceerd worden met de mobiele gebruikers, vergelijkbaar met MSN Messenger en Facebook Chat. Als je zowel de webchat als het programma op de iPhone hebt openstaan, synchroniseren de berichten automatisch.

In tegenstelling tot het populaire en alom gebruikte Whatsapp, betaal je niks voor het gebruik van eBuddy XMS. De app is gratis te downloaden en zoals altijd het geval is met dit soort messaging-applicaties, gaat het versturen van berichten via je databundel en niet van je sms-tegoed. Bovendien is de app te gebruiken op de iPod touch.

Downloaden: eBuddy XMS (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2011, 11:02
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen ebuddy, gratis sms'en, messaging, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.