Real Racing 2 krijgt update, Asphalt 6 tijdelijk gratis

Real Racing 2 heeft een update gekregen met diverse kleine verbeteringen, die het spelen nog prettiger maken. Asphalt 6: Adrenaline is een game die momenteel gratis te downloaden is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

real-racing-2Er is nieuws voor liefhebbers van racegames. De game Real Racing 2 heeft een update gekregen waarbij de game op veel punten gepolijster geworden. Zo is de performance geoptimaliseerd bij het opnieuw afspelen van gereden races. Een probleem met de camerahoek is daarbij ook opgelost. De online multiplayerfunctie van Real Racing 2 heeft een paar verbeteringen gekregen, onder andere wat de stabiliteit van de gameserver betreft.

Een nieuwe knop geeft aan dat er in-app aankopen beschikbaar zijn. En bij de besturingsassistent zijn ook verbeteringen doorgevoerd. Allerlei kleine zaken die het spelen van Real Racing 2 prettiger maken.

Downloaden: Real Racing 2 (€3,99)

real-racing-2Wie geld wil besparen moet bij Asphalt 6: Adrenaline zijn. Deze game (normaal €3,99) is momenteel gratis te downloaden. Dat geldt trouwens ook voor de HD-versie van Asphalt 6, die geoptimaliseerd is voor de iPad. In deze racegame ga je met maximaal 6 personen tegen elkaar racen in steden als LA en Tokio. Er zitten 11 verschillende leagues en 55 evenementen in, waarbij je in je eigen driedimensionale garage kunt rondkijken, dankzij de gyroscoop in de iPhone 4. Met 42 auto’s en motoren van merken als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Ducati ga je racen, waarbij je ook je auto kunt tunen.

Downloaden: Asphalt 6: Adrenaline (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2011, 9:38
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.