Dashboard-widgets maken overstap naar iPhone: Delivery Status Touch en Currency Converter

Dashboard-widgets voor de Mac maken hun overstap naar de iPhone App Store. Met Delivery Status kun je pakketten volgen en met CurrencyConverter reken je valuta om.

delivery statusDashboard-widgets voor de Mac zijn eigenlijk bij uitstek geschikt om ook op de iPhone te gebruiken: ze zijn klein van formaat, bevatten heel specifieke informatie en zien er meestal grafisch mooi uit. De dashboard-widget Delivery Status heeft nu de overstap gemaakt naar de iPhone: met deze App Store-applicatie kun je je pakketten onderweg in de gaten houden. Het invoeren van de pakketnummers is zo eenvoudig mogelijk gemaakt: de tracking-informatie kun je ook in de dashboard-widget invullen.


Je kunt daarnaast een bookmarklet laten synchroniseren met Mobile Safari. Dat laatste is handig voor Windows-gebruikers die geen Mac-dashboard tot hun beschikking hebben.

Meer info: Delivery Status Touch
Installeren: Delivery Status Touch (€1,59 / $1,99)

CurrencyConverterEen andere ontwikkelaar maakte ook de overstap van Dashboard-widgets naar de iPhone App Store: Currency Converter. Hiermee kun je verschillende valuta omrekenen. Ontwikkelaar Paolo Grifantini heeft nog meer dashboard-widgets gemaakt: DashSense geeft je Google AdSense-inkomsten weer, Percentages helpt bij berekeningen met percentages, Proportions doet hetzelfde voor afmetingen en met PennyStocks kun je gewaarschuwd worden bij interessante, bijna waardeloze aandelen.
CurrencyConverter kost €1,59 / $1,99 in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.