Berichtendienst Textfree op de iPad verschenen

Textfree is nu ook op de iPad te gebruiken. De gratis berichtendienst is bedoeld voor mensen die willen kletsen maar niet hun sms-tegoed willen opmaken. Eerder verscheen Textfree al op de iPad.

textfree for ipadApplicaties als Whatsapp verwacht je eigenlijk alleen op de iPhone. Maar ook op de iPad kan het handig zijn om gratis berichtjes te kunnen sturen, als alternatief voor sms-berichten. Textfree biedt dit in een aantal landen aan, waaronder Nederland, maar ook China, Venezuela en diverse landen die wat minder voor de hand liggen (al staat België er helaas niet tussen). Textfree bestond al op de iPhone, als app om een onbeperkt aantal tekstberichten met anderen uit te wisselen. Voor de iPad is deze app nu helemaal geoptimaliseerd. Inloggen en berichtjes versturen kan ook vanaf je computer door naar pinger.com/textfree te gaan. Het Textfree-nummer dat je gebruik is op de desktop, op je iPhone en iPad hetzelfde. Het berichtenverkeer vindt plaats via je mobiele databundel of via Wi-Fi, dus het kost je geen sms-tegoed.

Bij Textfree krijg je ook een eigen telefoonnummer, waar je overigens niet zoveel mee kunt doen. Als iemand je op je Textfree-nummer probeert te bellen, krijg je daar een notificatie van. Om te downloaden zul je even naar je Amerikaanse iTunes-account moeten overschakelen, want ook al biedt de app ondersteuning voor gebruik in Nederland, de app staat nog niet in onze App Store.

Downloaden: Textfree for iPad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2011, 13:04
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen berichten, sms, tekst, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.