Apple breidt App Store uit naar 33 nieuwe landen, waaronder Suriname

Apple heeft de App Store uitgebreid naar 33 nieuwe landen, waaronder Suriname, de Bahamas, IJsland en Cyprus. Daarmee komt het totale aantal landen met eigen App Store op 123.

app-store-vlaggenApple heeft vannacht de App Store uitgebreid naar nog eens 33 extra landen. Woon je in Tanzania, op de Bermuda-eilanden, Cyprus, IJsland of Suriname, dan kun je nu aankopen doen in je eigen App Store. Inwoners van de 33 landen konden natuurlijk al een Amerikaans iTunes-account aanmaken, net zoals vanuit Nederland mogelijk is.

In totaal zijn er nu 123 landen en gebiedsdelen die hun eigen App Store hebben. Er is echter nog ruimte voor uitbreiding, want er zijn genoeg landen in Afrika, het Midden-Oosten en de zuidelijke Pacific die nog niet in de App Store zijn vertegenwoordigd.

Voor de ontwikkelaars betekent het dat ze hun apps specifiek op de genoemde landen kunnen richten. Heb je een app die écht alleen voor Surinamers interessant is, dan kun je voortaan kiezen voor distributie in alleen de Surinaamse App Store. Ondanks de groei van het aantal landen is de Amerikaanse App Store nog steeds dé plek waar ontwikkelaars de meeste apps verkopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2011, 11:55
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.