AppEvent: sociale netwerkapp Vallo vandaag gratis

Vallo is een Nederlandse app waarmee je meerdere sociale netwerken zoals Twitter, Linkedin en Facebook met één klik kunt updaten. De app is tijdelijk gratis dankzij AppEvent.

vallo iphoneVallo is een Nederlandse app die nog weinig aandacht heeft gekregen. De app is gemaakt door een groep Nederlandse studenten, die met Vallo hun eerste app uitbracht. Vallo verscheen afgelopen augustus in de App Store en is bedoeld om in één moeite je Facebook, Twitter en LinkedIn bij te werken. Sterk punt daarbij is de simpele interface: je wordt niet afgeleid door opties en vakjes, maar hebt één (knalroze) vak waar je je boodschap intikt. Met knoppen onder het tekstvak geef je aan op welke netwerken je de boodschap wilt publiceren. Vallo kost normaal €0,89 maar is dankzij de actie AppEvent vandaag gratis.

Je kunt meerdere accounts van sociale netwerken toevoegen, dus ook handig als je meerdere Twitter-accounts beheert en allemaal dezelfde boodschap wil laten publiceren. Met Vallo kun je ook foto’s uploaden, vrienden mentionen en inchecken op Facebook-locaties. Vallo heeft ook een linkverkorter waardoor je lange weblinks op Twitter kunt publiceren. Een leuk idee bij Vallo is dat ze bij elke duizendste download gebruikers de kans geven om de eerstvolgende nieuwe functie te kiezen, die aan de app zal worden toegevoegd.

Vallo is gratis dankzij de actie AppEvent, waarbij de hele maand januari apps van Nederlandse en Belgische ontwikkelaar zullen worden weggegeven. Vallo is alleen vandaag gratis; morgen is er weer een andere gratis app.

Downloaden: Vallo (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2013, 9:54
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen appevent, facebook, linkedin, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.