AppEvent: Leren met Woezel en Pip vandaag gratis op de iPhone

Leren met Woezel en Pip is vandaag de gratis app bij AppEvent. Kinderen van 2 tot 6 jaar leren met deze app kleuren, vormen, getallen en patronen herkennen. Woezel en Pip moedigen peuters en kleuters aan door stickers te verzamelen.

woezelAppEvent heeft vandaag weer een app voor kinderen uitgezocht. Woezel en Pip helpen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar om te kleuren, getallen en patronen te herkennen. De app bevat 4 educatieve spelletjes voor peuter en kleuters. Grote knoppen en een duidelijk menu zorgen ervoor dat de kleintjes de weg niet kwijtraken in de menu’s. Ze worden bij het leren aangemoedigd door de twee hondjes Woezel en Pip én kunnen hun voortgang meten door het verzamelen van stickers. De app is zelfstandig te gebruiken.

De vier spelletjes hebben betrekking op vormen (plaats de juiste schaduw bij het juiste voorwerp), kleuren (tik alle voorwerpen van een bepaalde kleur aan), getallen (tel de voorwerpen) en geheugen (zoek twee dezelfde plaatjes en geluidjes in een memoryspel).

Downloaden: Leren met Woezel en Pip (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2011, 12:06
Categorieën Kinderen, Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen appevent, gratis, kinderboeken, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.