Watch Me Change maakt timelapse-video van je (zwangere) lichaam

Watch Me Change is een serie iPhone-apps waarmee je veranderingen in je lichaam kunt laten zien. De app bestaat uit de onderdelen Face (gezicht), Pregnancy (zwangerschap) en Weight (afvallen).

watch-me-changeWatch Me Change is een app waarmee je veranderingen aan je lichaam kunt vastleggen. Er is een app om je gezicht vast te leggen, eentje om je zwangerschap te volgen en nog een andere om je afslankpogingen te registreren. Door steeds opnieuw een foto te maken ontstaat uiteindelijk een timelapse-video van de veranderingen aan je lichaam. De app waarschuwt dagelijks dat het weer tijd is om een foto te maken. Daarmee lijkt het erg op Daily Mugshot, een dienst waarmee je al veel langer een dagelijkse foto van jezelf kunt maken. Watch Me Change richt zich echter op bepaalde doelgroepen. Je gaat bijvoorbeeld je buik fotograferen, zodat je gaandeweg ziet dat ‘ie dikker wordt (of juist z’n extra vetlagen kwijtraakt).

Watch Me Change Face maakt foto’s van je gezicht en maakt er een videootje van, die zodanig is gemaakt dat je gezicht steeds verder verandert. Je kunt het filmpje daarna uploaden naar YouTube of Facebook. Reminders zorgen ervoor dat je elke dag een foto maakt. Eventueel kun je de foto uitstellen, als het qua timing niet helemaal uitkomt. Bijvoorbeeld als je wat later uit bed bent en net onder de douche vandaan komt. Het mooie van de app is dat je niet steeds de foto op dezelfde wijze hoeft te maken. Je ogen hoeven niet steeds op de juiste plek gepositioneerd te worden. Dat past de app zelf aan. Foto’s die wat tegenvielen kun je later weggooien, voordat je de video creëert.

Downloaden: Watch Me Change Face (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Watch Me Change Pregnancy (zwangerschap) (€0,79) en Watch Me Change Weight Watch (afvallen) (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2011, 21:04
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.