FlightLogHD: vlieggegevens vastleggen op je iPad

FlightLogHD is een app waarmee je als amateurpiloot je vlieguren kunt vastleggen. Je kunt ook filteren op allerlei aspecten. FlightLogHD maakt een back-up van je logboeken op Dropbox.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flightlog icoonMet de nieuwe app FlightLogHD kun je als amateurpiloot je vluchtgegevens vastleggen op de iPad. Je kunt de vluchten daarna ook analyseren en later nog eens bekijken. Met de app zie je meteen hoeveel vlieguren je hebt gemaakt voor elk type vliegtuig. Een lijst van al je logbestanden of alleen de logbestanden van een bepaald vliegtuigtype is ook voorhanden. Met de Query Builder kun je de gegevens nog verder analyseren en filteren op vluchten die aan een bepaald criterium voldoen. Zo kun je zien hoeveel uren je hebt gevlogen in eenmotorige vliegtuigjes, in vliegtuigen met een glazen cockpit, als gezagvoerder, nachtvluchten, aantal vluchten die langer zijn dan een bepaalde afstand en aantal vluchten in de afgelopen dagen. Je krijgt precies de selectie te zien die je wilt weten en kunt ook zelf queries bouwen.

De app maakt een back-up van je gegevens en stuurt deze naar Dropbox. Daardoor heb je altijd je vluchtgegevens bij de hand, ook als je iPad zoekraakt of gestolen wordt. De back-up is gratis voor alle gebruikers van FlightLog. Met FlightLog kun je ook rapportages genereren. Ben je van plan de app te gaan gebruiken en ontdek je dingen die beter kunnen, dan staat de ontwikkelaar open voor suggesties. De beschrijving in de App Store geeft een uitgebreide lijst van gegevens die worden vastgelegd. Grafisch is de app niet echt bijzonder, functioneel is het wél.

Downloaden: FlightLogHD (€3,99)

flightlog-hd-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2011, 16:06
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.