AppEvent: KoeDoetBoe, dierentuin op je iPhone

KoeDoetBoe is de gratis app van AppEvent vandaag. Met deze app kunnen kinderen dierengeluiden beluisteren en daarna zelf herkennen. Er zitten 20 dieren in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

koe doet boeDe gratis app bij AppEvent is vandaag KoeDoetBoe, een interactief kinderboek voor iPhone en iPod touch. Je kunt er je kind mee bezighouden op vakantie, in de auto of thuis op de bank. Kinderen maken in KoeDoetBoe spelenderwijs kennis met 20 verschillende dieren en de geluiden die ze maken. KoeDoetBoe is een app voor de allerkleinsten: kinderen die hun eerste woordjes leren en de wereld om zich heen beginnen te benoemen.

De app is alleen vandaag gratis te bemachtigen, dankzij de actie AppEvent. Nederlandse en Belgische ontwikkelaars promoten daarmee hun iPhone- en iPad-apps. KoeDoetBoe heeft twee speelopties. In de eerste krijgen de kids verschillende dieren en hun geluiden te horen en te zien. In de andere stand worden kinderen aangemoedigd om de dieren zelf te herkennen. KoeDoetBoe is geheel Nederlandstalig en is binnenkort ook in een Engelse variant te krijgen.

Downloaden: KoeDoetBoe (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Tip: ook gratis dit weekend is Halftone, een app waarmee je van een gewone foto een stripverhaal maakt. We hebben deze app meermaals besproken op iPhoneclub. Bekijk ook het overzicht met onze weekendkoopjes voor Labor Day Weekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2011, 17:44
Categorieën Kinderen, Onderwijs
Onderwerpen appevent, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.