Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

App Store overspoeld door scheten

De App Store is de afgelopen tijd overspoeld door applicaties met namen als iFart, Pull My Finger en FartBox. Kwestie van: niveau daalt, stemming stijgt?

fartDe App Store begint meer en meer te stinken na het met terugwerkende kracht toelaten van de applicatie Pull My Finger. Weblog Venturebeat hield een telling en wat bleek? Alleen al woensdag kwamen er minstens veertien nieuwe scheet-applicaties in de App Store.
Minstens? Ja minstens, want de teller geeft zelf al aan dat hij er waarschijnlijk nog een paar gemist heeft ook.


De ontwikkelaars verzinnen de vreemdste namen voor hun ruftapplicaties, zo zijn onder meer Fart Button, Mr. Poot!, iToot, iFart (1 en 2), iFartz, FartBox, Who Farted?, Fart Keyboard, WhoopieCushion en Whoopee Cushion (niet te vergelijken!) terug te vinden in de online winkel. Er is ook al een tweede app met de naam Pull My Finger, uiteraard niet te verwarren met Pull My Finger Original.

Zijn er dan mensen die dit kopen, horen wij je denken. Jazeker! Pull My Finger en iFart Mobile staan zelfs in de Top 100 van betaalde applicaties.

Nu is mijn vraag aan jullie: vind je dat de App Store aan het verloederen, verpauperen en wegzakken is door dergelijke groep 4-humor? Of is elke toevoeging aan de App Store een welkom extraatje?

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.