Draadloos foto’s printen: HP iPrint Photo

HP heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je draadloos foto's vanaf je iPhone kunt laten afdrukken op een printer in het Wi-Fi-netwerk. HP iPrint Photo heet de applicatie.

hp iprint photoHP heeft een interessante nieuwe applicatie uitgebracht die nog gratis is ook: HP iPrint Photo. Met de applicatie kun je vanaf je iPhone of iPod touch draadloos foto’s afdrukken via een lokaal Wi-Fi-netwerk. De foto’s worden afgedrukt in een formaat van 10 bij 15 centimeter. Na de installatie klik je op het HP iPrint-icoon, je kiest het fotoalbum en de gewenste foto en drukt op de knop Print. Seconden later rolt er een foto uit je HP Inkjet-printer.

Wanneer je voor de eerste keer een afdruk maakt en er meerdere printers op het netwerk aanwezig zijn, moet je uit de lijst van beschikbare printers eerst aangeven welke je wilt gebruiken. Daarna druk je alles steeds via de gekozen printer af. HP iPrint Photo maakt gebruik van Apple’s Bonjour-technologie om de aangesloten HP-printers te detecteren. Het is geschikt voor de meeste Wi-Fi-netwerken, bijvoorbeeld die van Linksys, D-Link, Netgear en Apple Airport.

hp iprint

Installeren: HP iPrint Photo (gratis)
Meer info: HP iPrint Photo
Tipgever: SuperJay

hp_iprint_photo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2008, 14:08
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, ipod, printer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.