App Store overspoeld door scheten

De App Store is de afgelopen tijd overspoeld door applicaties met namen als iFart, Pull My Finger en FartBox. Kwestie van: niveau daalt, stemming stijgt?

fartDe App Store begint meer en meer te stinken na het met terugwerkende kracht toelaten van de applicatie Pull My Finger. Weblog Venturebeat hield een telling en wat bleek? Alleen al woensdag kwamen er minstens veertien nieuwe scheet-applicaties in de App Store.
Minstens? Ja minstens, want de teller geeft zelf al aan dat hij er waarschijnlijk nog een paar gemist heeft ook.

De ontwikkelaars verzinnen de vreemdste namen voor hun ruftapplicaties, zo zijn onder meer Fart Button, Mr. Poot!, iToot, iFart (1 en 2), iFartz, FartBox, Who Farted?, Fart Keyboard, WhoopieCushion en Whoopee Cushion (niet te vergelijken!) terug te vinden in de online winkel. Er is ook al een tweede app met de naam Pull My Finger, uiteraard niet te verwarren met Pull My Finger Original.

Zijn er dan mensen die dit kopen, horen wij je denken. Jazeker! Pull My Finger en iFart Mobile staan zelfs in de Top 100 van betaalde applicaties.

Nu is mijn vraag aan jullie: vind je dat de App Store aan het verloederen, verpauperen en wegzakken is door dergelijke groep 4-humor? Of is elke toevoeging aan de App Store een welkom extraatje?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2008, 18:09
Categorie Achtergrond
Onderwerpen app store, opmerkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.