Bizarre Siri iPhone-case dwingt je om Siri te gebruiken

· Bastiaan Vroegop

Omniscient SiriGebruik je Siri minder vaak dan je eigenlijk zou willen, dan is het misschien een idee om de Omniscient Siri-case van Shapeways te bestellen. Door alles behalve de knoppen van je iPhone te blokkeren, word je door deze case gedwongen om gebruik te maken van de virtuele assistent. Dat is gelijk ook een stuk confronterender: het driedimensionale hoofd van Siri kijkt je namelijk recht aan wanneer je de iPhone gebruikt.

De gaten in de case zorgen ervoor dat Siri’s ogen oplichten wanneer het iPhone-scherm achter het hoofd wordt geactiveerd. Een foto gemaakt door de ontwerper laat zien hoe dit er precies uit kan zien. De achterkant van de case is volledig afgesloten, op een gat voor de camera na. Dit betekent dat je hem niet omgedraaid aan de iPhone kunt bevestigen om zo het scherm alsnog te gebruiken.

Heel praktisch is de Omniscient Siri-case natuurlijk niet: je kunt Siri namelijk niet voor alles op je iPhone gebruiken. Daarnaast zal het prijskaartje van €80,45 veel kopers ook afschrikken. Daar staat tegenover dat de case er wel ontzettend ‘stijlvol’ uitziet. Ben je geïnteresseerd, dan kun je de case bestellen bij Shapeways. Reken wel op ongeveer 5 euro aan verzendkosten.

Omniscient Siri

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.