iPhone Scuba-case: onderwater foto’s maken met je iPhone

De iPhone Scuba case zorgt ervoor dat je onderwater foto's kunt maken met de iPhone. De case werkt net als andere waterdichte omhulsels, maar heeft drie speciale knoppen om de camera-toetsen op de iPhone mee te besturen.

Scuba iPhoneEr zijn inmiddels al een aantal waterdichte iPhone-cases op de markt, maar de meesten maken het vrij moeilijk om onderwater te fotograferen. TAT7 probeert dit probleem met de iPhone Scuba-case op te lossen door drie verschillende knoppen bovenop een waterdichte case te plaatsen, waarmee je de camera door het plastic heen kunt besturen.

De drie knoppen maken het mogelijk om de homeknop in te drukken, de foto-knop te gebruiken en om te wisselen tussen foto- en video-modus. De case zelf zou tot 30 meter diepte waterdicht blijven. Om ervoor te zorgen dat je hem onderwater niet kwijtraakt hangt er een koord onderaan de case, die je om je pols kunt slaan.

Voordat je de iPhone in de case plaatst moet je wel even de Camera-app opstarten: je kunt de knoppen namelijk niet gebruiken om de camera op te starten of zelfs de iPhone te ontgrendelen. Waarschijnlijk is het ook verstandig om het icoon van de Camera-app in de onderste balk van je beginscherm te zetten, zodat je hem vanuit de case opnieuw kunt opstarten wanneer je per ongeluk de homeknop indrukt.

Je kunt de iPhone Scuba-case bestellen voor $84,95. Daar wordt ook nog $20,92 aan verzendkosten bovenop gerekend als je hem in Nederland laat bezorgen. Snel heb je hem wel: de site belooft dat het pakketje tussen 3 en 5 werkdagen op de deurmat zal vallen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2012, 20:20
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen hoesje, waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.