Apple Watch iFxit 4

Zo ziet de Apple Watch er van binnen uit (foto’s)

Hoe ziet de Apple Watch er van binnen uit? Op teardown-foto's van iFixit bekijk je alle onderdelen van het horloge op hoge resolutie.

Apple-Watch-TeardownWe zien de Apple Watch al maanden in foto’s van de buitenkant, maar hoe ziet het horloge er eigenlijk uit als je hem secuur uit elkaar schroeft? Reparatiebedrijf iFixit heeft de Apple Watch uit elkaar gehaald, om op deze manier alle onderdelen te fotograferen. Hierdoor kunnen we een kijkje nemen naar de Taptic Engine, Digital Crown en andere onderdelen van het horloge.

Wie dacht dat er tientallen kleine onderdelen in de Apple Watch zaten, komt bedrogen uit. Apple heeft belangrijke hardware zoals de processor, het RAM-geheugen en opslagruimte allemaal verwerkt in de nieuwe S1-processor. We zien hiernaast in de foto’s hoe de Taptic Engine er op zichzelf uitziet en wat voor batterij er in de Apple Watch zit: het horloge heeft een batterijcapaciteit van 205mAh.

Apple Watch iFxit 2

Apple Watch iFixit

Apple Watch iFxit 3

Apple Watch iFxit 4

Apple Watch iFxit 5

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2015, 8:14
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, ifixit

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.