Zagg-iPad-cases

Zagg mengt zich in de strijd voor het beste iPad Pro en iPad mini 4 toetsenbord

De strijd voor het beste iPad toetsenbordje is losgebarsten. Nu Apple een eigen Smart Keyboard voor de iPad Pro maakt, zetten accessoiremakers hun beste beentje voor. Zo ook Zagg, die met vijf nieuwe toetsenborden komt.

Zagg-iPad-cases
Omdat de iPad Pro zich duidelijk op het bedrijfsleven focust, mag een goed toetsenbord daar natuurlijk niet bij ontbreken. Apple maakt er zelf een en ook Logitec onthulde gisteren een speciaal Pro-keyboard. Zagg doet dit nog eens dunnetjes over met twee iPad Pro keyboards en drie toetsenborden voor de nieuwe iPad mini 4.

Nieuwe toetsenborden voor iPad mini 4

Door alle grote aankondigingen tijdens het Apple Event zou je bijna vergeten dat er ook een iPad mini 4 in aantocht is. Accessoiremaker Zagg heeft zich echter goed voorbereid met maar liefst drie toetsenborden voor de kleine iPad. Ook ondersteunen ze de iPad Pro met twee verschillende Bluetooth toetsenborden. We zetten ze voor je op een rijtje. De prijzen van Zaggs accessoires in dollars zijn meestal 1-op-1 om te zetten naar euro’s.

iPad mini 4

  • Slim Book: toetsenbord met verlichte toetsen. Beschikbaar vanaf 15 september voor $119,99.
  • Folio: Toetsenbord met verlichte toetsen. Beschikbaar vanaf 25 september voor $99,99.
  • Folio: Toetsenbord zonder verlichte toetsen. Beschikbaar vanaf 25 september voor $79,99

iPad Pro

  • Messenger Universal: toetsenbord, beschikbaar vanaf november voor $69,99.
  • Slim Book Pro: Toetsenbord met verlichte toetsen, beschikbaar in november voor $139,99

In het geval van de duurdere Slim Books krijgt de iPad ook een case rondom de achterkant, zodat hij goed beschermd is tegen gevaren van buitenaf. Je klikt de iPad vervolgens met het scherm naar beneden vast in het toetsenbord, zodat je hem daarna met een gerust hart in je tas kunt stoppen.

Zagg: geen Smart Connector

In tegenstelling tot het CREATE toetsenbord van Logitech maken de iPad Pro-toetsenborden van Zagg geen gebruik van de Smart Connector van de iPad Pro. Dat betekent dus dat je hem via Bluetooth met de tablet moet verbinden, zoals je dat al eerder gedaan hebt met oudere iPads.

Zagg bevestigt dat alle keyboards in bovenstaande lijstje het twee jaar volhouden op een enkele acculading. Daarnaast is de accessoiremaker van plan om meer producten voor Apple’s nieuwste tablets te ontwikkelen. Op de website van Zagg zijn ook al verschillende accessoires voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus te vinden, zoals de Invisibleshield screen protectors.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2015, 8:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, ipad mini 4, ipad pro, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.