infinity-blade-III

Infinity Blade III is Apple’s gratis App van de Week

De imposante iOS-RPG Infinity Blade III is Apple's gratis App van de Week. Veeg over het scherm en vecht tegen de grootste monsters in een Middeleeuwse setting.

infinity-blade-IIIEen nieuwe week, dus tijd voor een nieuwe gratis App van de Week. Deze week is het de beurt aan de welbekende iOS-game Infinity Blade III, het derde deel in de RPG-serie. Deze imposante game is tot en met 17 september 2015 gratis te downloaden. Normaal betaal je voor deze game €6,99, waardoor je nu dus best wat kunt besparen.

Grafisch imposante game

De Infinity Blade-serie verscheen alweer in 2010 voor het eerst in de App Store. Het begon met een demo genaamd Epic Citadel, waar je door een mythische omgeving kon wandelen. De demo was vooral bedoeld om te laten zien waar de iPhone toentertijd grafisch gezien toe in staat was. Al snel werden de eerste games uitgebracht, waarbij je het moest opnemen tegen de grootste vijanden door voornamelijk over het scherm te vegen. Qua gameplay is er in die jaren weinig veranderd, al bracht het derde deel een wat modernere setting naast de Middeleeuwen. Infinity Blade gaat qua verhaal verder waar het tweede deel gebleven was, maar het verhaal is nu wel belangrijker dan voorheen.

Infinity Blade III knokken in bronskleur

Hoewel de app zelf gratis is, zul je toch nog geld moeten neerleggen als je alles uit de game wil halen. Naast in-app aankopen van kleine bedragen, vind je voor Infinity Blade III ook hogere prijzen van meer dan €50. Hoe dan ook is alles optioneel en haal je met de gratis download in ieder geval een grafisch goed uitziende game in huis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2015, 9:45
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.