wipowerband-apple-watch

Wipowerband verdubbelt de batterijduur van de Apple Watch

De Wipowerband is een soort armband met ingebouwde batterij voor de Apple Watch, voor een tweemaal zo lange batterijduur.

Apple’s designers besteden veel aandacht aan het uiterlijk van producten. Ben je niet zo geïnteresseerd in design, maar hou je meer van praktische oplossingen, dan is de nieuwe Wipowerband misschien iets voor jou. Die maakt de Apple Watch tamelijk lelijk, maar geeft er wel iets voor terug: een extra lange batterijduur.

wipowerband-apple-watch

De Wipowerband is een vrij grof uitgevoerde batterijhoes voor de Apple Watch. Je legt de Apple Watch rondom deze armband, die met een magneet blijft zitten. De 250 mAh batterij zorgt ervoor dat de gebruiksduur van de Apple Watch verdubbelt met nog eens 18 uur.

Het resultaat is een knaloranje armband, met gaatjes voor de hartslagsensor. Je kunt kiezen uit twee modellen: de Wipowerband voor de 38mm Apple Watch kost $89 en de grotere versie kost $99. Hij wordt in mei of juni geleverd, misschien nog wel voordat jouw Apple Watch op de deurmat ligt. Vind je oranje niet zo mooi, dan kun je ook kiezen voor roze, blauw of zwart.

Of het allemaal werkt… dat is nog maar even de vraag. De fabrikant van deze Wipowerband zal geen echte Apple Watch hebben gebruikt om het accessoire te testen, dus het is afwachten of het opladen via de magnetische connector goed werkt en of de hartslagsensor niet teveel wordt geblokkeerd door het dikke materiaal. Eerder schreven we over de Reserve Strap, een andere horlogeband met ingebouwde batterij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2015, 21:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, batterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.