Whatsapp 2.11.9 problemen iPhone

WhatsApp vraagt minder vaak om pushberichten na update

WhatsApp vraagt je voortaan minder vaak om pushnotificaties aan te zetten, mits je deze voor de app hebt uitgeschakeld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Whatsapp 2.11.9 problemen iPhoneWhatsApp zal je na de laatste update minder vaak vragen om je notificaties in te schakelen. Daarmee reageert WhatsApp op de vele binnenstromende klachten sinds de laatste update.

Sinds afgelopen week vroeg WhatsApp je iedere keer om pushnotificaties voor de app in te schakelen, mits je dit nog niet had gedaan. Tot grote frustratie van WhatsApp-gebruikers die bewust de berichten hadden uitgeschakeld. In de nieuwe update is deze melding nog steeds aanwezig, maar komt hij volgens WhatsApp minder vaak voorbij.

Een korte test bevestigt dat de vraag om pushberichten zeldzamer is geworden. We kregen het verzoek eenmaal toen we de app opnieuw opstartte, maar daarna kwam de melding niet meer voorbij. De update is nog net uit, waardoor het onduidelijk is hoe vaak WhatsApp nu om notificaties zal vragen. Wellicht gebeurt dit nu iedere paar uur, of na een aantal keer opstarten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2014, 12:11
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.