Makkelijker locatie- en contactgegevens delen via WhatsApp

WhatsApp heeft in een update diverse verbeteringen gekregen, zoals makkelijker locatie en contactgegevens delen.

whatsapp-logo-tiltWhatsApp heeft vanavond een flinke update gekregen. In versie 2.12.5 kun je nu per chat de meldingsinstellingen aanpassen en op stil zetten. Ook kun je voortaan een backup maken van video’s. Dit doe je via Instellingen > Chats en gesprekken > Reservekopie. Nóg een vernieuwing: de verbeterde ondersteuning van VoiceOver. En dan zijn we nog niet eens op de helft van de lijst met vernieuwingen.


Gelukkig is de rest van de veranderingen niet zo wereldschokkend, maar wel reuze handig. Je kunt bijvoorbeeld bij locatieberichten een extra grote preview zien. En je kunt vanuit Contacten en Kaarten meteen contacten en locaties delen met WhatsApp-vrienden. Heb je last van veel dataverbruik, dan kun je nu via de instellingen aangeven dat je minder data wilt verstoken. Kijk je wel eens terug naar oude chats? Dan zul je zien dat de berichten daarin voortaan automatisch worden geladen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 augustus 2015 om 21:06
Onderwerp
Categorie
Apps

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.